domingo, 17 de febrero de 2008

St. Martí-Adrianenc 29 - 30 BM La Roca

Jornada 19 - Primera Nacional C - 16/02/2.008

Ver todas las fotos

Primera estatal: El BM la Roca decideix el partit en la millor primera part de l'any
Els vallesans marquen el gol de la victòria a l'última jugada

Font:
El 9 nou
Data:
18/02/2008

St Martí Adrianenc 29

Raul, Anglada(ps); Àlvarez (1), Rosés (3), Trallero (9), Rius 8, Filella, González (1), Guàrdia (4), Cosculluela (2), Borrell (1), Escudero i Esparza.

BM la Roca 30

Miki, Fernández (11), Roger, Pablo (3), Pujol (6), Tobi (3), Ferran (3), - equip inicial- Almansa, Fàbregas (2), Mora, Ivan, Esteban (2) i Carles (ps).

Àrbitres: Miquel Ángel Sánchez i Emílio Martínez (Navarra)

GOLS: 3-3, 5-7, 8-8,U-1O 14-15,1519. -descans-, 19-22,22-23,23-26, 25-26, 27-28 i 29-30.

El BM la Roca va guanyar per la mínima (29-30) a la pista del Sant Martí Adrianenc, una de les pistes més complicades de la categoria. A priori ja es podia pensar que aquest seria un partit molt igualat perquè enfrontava dos equips molt similars que, empatats a punts, ocupen la zona mitjana de la classificació. Esteban va marcar el gol de la victòria a l'ultima jugada del partit. Així, els vallesans li paguen amb la mateixa moneda al Sant Martí Adrianec, que a la primera volta va guanyar gràcies a un gol a l'última jugada.

Des de l'inici del partit, els dos atacs es van menjar a les defenses rivals. Fins al minut 20 hi va haver molta igualtat amb accions ràpides i facilitat per fer gols. A partir de llavors, la Roca va ajustar la defensa i amb contraatacs va anar-se'n de 4 gols en el descans (15-19).

Després de fer una de les millors primeres parts en atac, la Roca va afinar la defensa. A la represa, els locals van variar la seva defensa, que va ofegar l'atac visitant i van eixugar la diferència, fins a empatar. Amb empat a 29 i superioritat, Esteban per l'extrem va posar el 29-30 a l'última jugada del partit.