Fraikin BM Granollers 27 - 25 RK Metalurg-Sköpje

Ver todas las fotos

HANDBOL-COPA EHF: FRAIKIN BM GRANOLLERS
18/02/2008

27-25. La victòria no ha estat suficient i el Granollers es queda fora

El Fraikin BM Granollers es va despenjar de la competició europea en perdre l'eliminatòria davant el conjunt macedoni de l'HC Metalurg Skopje malgrat guanyar (27-25) el partit de tornada. Els dos gols de renda aconseguits avui no eren suficients per poder superar l'eliminatòria en tenir una diferència en contra de tres (29-26) al marcador del partit d'anada.

Una pèssima primera meitat, els visitants s'han avançat amb un (0-4) ha estat la clau de la derrota malgrat la reacció que el conjunt català ha realitzat i que l'ha portat a tenir un avantatge de 4 gols (25-21) en el minut 53. Els macedonis han sabut treure profit de la que és també la millor arma local, el contraatac, i al descans han arribat amb una diferència a favor seu (12-14).

Després de la represa, el Fraikin Granollers ha sortit disposat a esmenar els seus errors aconseguint equilibrar el resultat en el minut 41 (17-17). Svitlica i Cutura han estat els artífexs de la remuntada local que a poc a poc s'ha anat consolidant entre dos i tres gols i ha arribat a la seva màxima renda amb el (25-21). Un final d'infart en què l'eliminatòria podia caure d'un costat o de l'altre, ha portat el partit a l'últim minut amb avantatge local de 27 a 24, diferència que suposava el pas a la final per a l'equip català.

No obstant això el central i màxim golejador del Metalurg Smigic i jugador del Cangas i Antequera) ha acabat amb les esperances vallesanes deixant establert, a falta de cinc segons per a la conclusió, el 27 a 25 final.

El Granollers en uns segon dramàtics ha disposat, ja amb el cronòmetre a 0, d'un últim llançament de falta amb barrera, però Cutura ha enviat la pilota fora.