lunes, 11 de febrero de 2008

BM La Roca 22 - 30 Alser BM Puerto Sagunto

Jornada 18 de la liga de Primera Nacional C 2.007/08

Ver todas las fotos

El BM la Roca no aconsegueix superar la defensa solida del líder, el Puerto Sagunto
Font: El 9 nou
Data: 11/02/2008

:: BM la Roca 22

Miqui (porter), Fernández (4), Roger (4), Pujol (3), Esteban (5), Tobi (2), Ferran (2). També Almansa, Mola, Iván (2), Pablo, Solanas i Carles (porter suplent)

BM Puerto Sagunto 30

Bruixola (porter), Rodríguez, Carbonell, (1), Polo (3), Richard (2), Garcia (1), Umberto, Collazos (1), Guaita (5), Peña (4), Benito (5), Sánchez (8), Nebot, Marín (porters.)

Àrbitre: Álvaro Garcia i Pedro Villar.

Parcials: 3- 1,7-3,8-6,10-10,12-12,12-14. Descans. 16-18, 18-21, 18-22,21-25, 22-30.

El BM la Roca del Vallès no va poder superar la forta defensa del líder de Primera Estatal, el Puerto Sagunto, tot i que jugava a casa i tenia el suport de la seva afició. Es tractava d'un partit important que els vallesans necessitaven guanyar, però el Sagunto va exposar sobre la pista les qualitats que l'han fet escalar a la primera posició de la classificació.

Els de la Roca afrontaven el partit amb tres baixes importants (Juan López, Marc Fàbregues i Piol). Tot i això, l'inici del partit va ser espectacular, amb una defensa molt agressiva que va sorprendre el Sagunto. El domini de la Roca no va durar gaire, però. A partir del minut 15 de la primera part, els vallesans van trobar dificultats per seguir el ritme dels rivals i el Sagunto aviat va aconseguir les regnes del joc.

A la represa, la Roca es va mantenir durant força minuts darrere del Sagunto. Quan faltaven tres minuts perquè acabés el partit, els visitants van imposar-se a la pista i van aconseguir una renda de sis gols, gràcies a l'efectivitat en atac de Jorge Sánchez. "Hem tingut opcions de reduir distàncies, però hem fallat massa en el tir exterior", apunta l'entrenador de la Roca, Pedro Pérez Zarzosa. La setmana que ve, el grup vallesà s’enfrontarà al Sanmartí, amb qui està molt igualat a la classificació.