BM La Roca 33 - 28 Conscea Maristas Algemesí

Els canvis defensius de Pedro Pérez van ser essencials per al resultat
Font: El 9 nou
Data: 21/01/200

:: BM La Roca 33

Carles Rubio, Oriol (2), Jordi Fernández (15), Fàbregues (2), Xavi Mora (1), Ivan Rodríguez, Roger Estapé (3), Aguijón, Pujol, Antequera (4). Guardiola (porter), Giménez (1), Corber i López (5).

Maristes 28

Nicolás, Barros (3), Botella, David (3), Pastor (6), Castellano (7), Tortajada, Andrés, Espinosa, Afredo (2), Juan Vicente (2) i Pau (5).

Àrbitres: Fernández i Aceituno.

Parcials: 2-2, 4-5, 6-8, 11-11, 12-13, 15-15, -descans-.l5-17, 17-20,20-23, 25-25,28-27,33 i 28.

El BM la Roca esperava un partit molt més fàcil al pavelló local, aquest dissabte, contra els Maristes d' Algemesí. Malgrat tot, els jugadors de Pedro Pérez han superat de cinc punts el rival, amb el qual compartien les darreres posicions a Primera Estatal, fins ara.

Els Maristes van sortir a la pista de la Roca amb una defensa 6 a 0 impactant, com la seva forma física, que va posar les coses molt difícils als locals, amb moltes dificultats a l'hora d'atacar i superar el porter rival. A poc a poc, els de Pérez van aconseguir avantatges al marcador, fins a reduir la diferència a dos gols. Els equips abandonaven la pista, per al descans, amb un empat a 15. A la represa, però, els d' Algemesí van mantenir una defensa fèrria i l'encert en el llançament exterior, que els va fer prendre avantatge de quatre gols. A partir del minut 13, el BM la Roca va cap girar el desenvolupament del matx gràcies als canvis defensius de Pérez: l'equip va millorar en efectivitat i en recuperació de pilotes. En pocs minuts, els resultats favorables van acabar de revifar el joc dels vallesans, entre els quals va destacar l'actuació de l'extrem Jordi Fernández (amb 15 gols).