BM La Roca 30 - 29 CH Sant Esteve Sesrovires

Handbol. Primera Estatal: BM la Roca guanya d'un gol el Sant Esteve Sesrovires

Els vallesans van haver de lluitar contra la defensa asfixiant dels rivals
Font: El 9 nou
Data: 04/02/2008

:: BM la Roca 30 - St. Esteve Sesrovires 29

L'Handbol la Roca ha pogut emportar-se dos punts valuosos contra el Sant Esteve Sesrovires, un equip que segueix de ben a prop les passes dels vallesans a la classificació de Primera Estatal. El matx, aquest dissabte a casa, es preveia complicat. La defensa asfixiant i agressiva del Sesrovires va confirmar les previsions i va posar
alerta a la Roca, que encara arrossega la baixa de Juan López, un dels principals golejadors de l'equip.

La tònica del partit es va caracteritzar per l'equilibri de forces entre els dos equips. A la primera part, el Sesrovires va agafar una renda de dos gols, que va protegir i mantenir gràcies al treball defensiu. De fet, els dos contrincants van posar èmfasi en la defensa i van demostrar uns atac de nivell molt inferior. Amb un resultat de 14 a 14, la Roca marxava al descans amb una visió incerta del final del partit. A l'últim tram de la represa, però, els de la Roca van recuperar l'encert en atac i van aconseguir un avantatge de fins a tres gols en el marcador. La defensa dels rivals, un cop més, va reduir aquesta diferència a un gol, a favor de la Roca, que segueix lluitant per posicionar-se entre les cinc primeres posicions.

BM La Roca: Carles (porter), 101, Fernández (9), Fàbregues (4), Roger (2), Esteban (8), Corbera (1). I Almansa, Mora, Ivan, Pablo, Pujol (S), Xavi (1) i Miqui (porter suplent).

St. Esteve Sesrovires: Avello (porter), Díez (porter s.), Manzanares, Gómez (6), Rius, Hayo, Farrés (1), Arca, Folch (2), Carrero (1), Pujol (1), Muñoz (4), Falguera (14).

Àrbitres: Juan José Belboso i Javier Elcano